Combined Shape

Allestimento showroom MVL

Pieve a Nievole, 2022-23

Location: Pieve a Nievole (PT), Italia
Year: 2023
Project: OKS Architetti
Program: Store restyling
Type: Private commission
photography: Fabio Semeraro

The interior design project for the company MVL is articulated through the placement in the showroom of metal frames painted with intense and recognizable colors (yellow, red, blue, and green), in order to identify different spaces within the store and improve its usability. The morphology and type of framing varies in relation to the function performed, there are: mobile display units useful for the articulation of the showcase; fixed frames for hanging or for support; equipped walls with metal frames and micro-perforated nets to define and separate the display areas from the service areas.

 

oks architetti

What happened this month?

If you want to stay updated on the projects and the activities of the studio, subscribe to our newsletter: